in ,

ARTUN KİS, PIRLANTANIN ZAMANSIZ TASARIMLARIYLA BOŞLUĞU TAMAMLIYOR

Mücevher tasarımları

Artun Kis, çağın ötesinde mücevher tasarımlarıyla doğanın değerli taşlarını kendini rahat ve şık hissetmek isteyen mücevher tutkunları için yeniden tasarlayarak takı severlerin beğenisine sunuyor.

Uzun yıllara varan yaratıcılık ve üstün işçilik deneyimini “Kis” imzasıyla taşlara dokuyan Artun Kis, her kadının kendi varlığıyla özel olduğu anlayışından yola çıkarak doğadan aldığı pırlanta taşları, eşsiz hayat tarzlarını yansıtacak şekilde tasarlıyor.

Artun Kis’in yarattığı mücevher koleksiyonları, rüzgâr esintisi kadar hafif tasarımlarıyla kadınların beğenisini kazanıyor. Tasarımlarda nesilden nesile aktarılan bir tecrübe göze çarparken “Kis” imzalı ürünler, imzanın ötesinde bir çizgiyi, tasarımların çıktığı elleri simgeliyor. Her zaman yeni ve yeniden yaratılan dinamik tasarımlar kadınları zamansızlık hissiyle kuşatıyor. Trendlere kapılmadan ortaya konan çağ dışı tasarımlar, Artun Kis’in atölye ve mağazalarında en üst seviyede müşteri hizmeti anlayışıyla mücevher severlerin beğenisine bırakılıyor.

Usta ellerde hayat bulan Artun Kis tasarımlarında öne çıkan detay hem gece kadar ışıltılı hem de sabahın ilk saatleri kadar hafif olmaları. Kadınların kendi tarzları ve rahatlarından feragat etmeden takabilecekleri, ‘su gibi akan’ tabirinin canlandığı mücevherler, kadınların yalnızca müşteri olduğu duygusundan uzaklaşılıp ruhlarına dokunmak ve onları mutlu etmek için çabalandığını kanıtlıyor.

Tasarımlarda Kadınların Ruhu Var

Zaman zaman dilde dolanan, “Bir şey eksik, ama ne olabilir?” cümlesinde karşılaşılan o eksik ve boşluğu dolduran parça olan “Kis” imzalı tasarımlar, orada olduğu belli olan ama asla buradayım diye çırpınmayan bir his yaratıyor. Hem vücudun dışında yer alan hem de doğuştan gelen bir yansıma olan Artun Kis tasarımları, kıyafetlerin tamamlayıcısı olmanın ötesine geçiyor. Kişiye özel tasarlanan mücevherlerde kadınların kişiliği, yaşam tarzı ve ruhu mücevher taşlarına işleniyor.

Mücevherlerin kadına ağır gelen, eve gider gitmez çıkarılan bir eşya olarak değil; zarif dokunuşlu parmaklarda, ince ruhun sembolü olan bileklerde, zarafetin dışavurumu boyunlarda ve notaların dans ettiği kulaklarda bulunan boşluğu dolduran parçalar şeklinde tasarlandığı “Kis” imzalı değerli taşlar, her daim kadınların zarafetini tamamlıyor.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Türkiye Sigorta’nın Sigortacılık Okulu Mezunlarını Verdi

EU verurteilt jüngste Angriffe Russlands und stockt humanitäre Hilfe auf