in ,

DÜNYA TÜRK KAHVESİ GÜNÜNDE KAHVELER GLORIA JEAN’S COFFES’İN İKRAMI

Gloria Jean’s Coffees

İlk günden beri sürekli gelişip büyüyen Gloria Jean’s Coffees bugün Türkiye’de 100, dünya üzerinde yaklaşık 50 ülkede 1200’den fazla şubesinde hizmet vermekte ve bu tutkuyu tüm kahve severlerle paylaşmaktadır.

Türkiye pazarına giren ilk gurme kahve markası olan dünyaca ünlü Gloria Jean’s Coffees, mobil uygulaması üzerinden Türk kahvesi ikram ederek kahve severlerin 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Gününü kutluyor.

Geçtiğimiz yıl başlattığı yenilenme hareketiyle tüm marka kimliğini yeniden inşa eden Gloria Jean’s Coffees, en kaliteli kahveyi sevenleriyle buluşturma konusundaki iddialı duruşunu sürdürüyor. Kendine belirlediği bu misyonla yola çıkan Gloria Jean’s Coffees, şimdi de Türk kahvesi özelinde kalitesini ortaya koyacak bir çalışmaya imza atıyor ve 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü’nde tüm Türk kahvesi tutkunlarını mağazalarına davet ediyor.

5 Aralık günü her zaman üstün ve özgün bir servis anlayışıyla hizmet veren tüm Gloria Jean’s Coffees mağazalarından, Türk kahvesi ikramınızı mobil uygulama üzerinden tek kullanımlık olarak gerçekleştirebilirsiniz. Hali hazırda 650 bin aktif kullanıcısı bulunan mobil uygulamadan edinebileceğiniz çeşitli promosyon fırsatları sayesinde eşsiz kahve deneyiminiz hiç bitmesin.

Gloria Jean’s Coffees Hakkında

Gloria Jeans Coffees 1979 yılında Chicago(ABD)’de Gloria Jean Kvetko’nun bir hediyelik eşya dükkanı satın alması ile başladı. Bir süre sonra dükkanını bir çeşit gurme kahve dükkanına dönüştüren Gloria Jean Kvetko, birkaç yıl içinde mağaza sayısını yükseltti ve franchise vererek daha da büyüdü. 1991’de “Yılın Girişimci Şirketi” seçilen Gloria Jean’s Coffees kısa sürede Kuzey Amerika’nın en büyük kahve zinciri haline geldi. 1995 yılında Avustralyalı iş adamı ve kahve uzmanı Nabi Saleh, ortağı Peter Irvine ile beraber Gloria Jean’s Coffees’in Avustralya Master Franchise hakkını satın aldı. Avustralya, kısa bir zaman içerisinde Gloria Jean’s Coffees’in en hızlı büyüyen pazarı haline geldi. Nabi Saleh ve Peter Irvine, 2009’da markanın üretim ve uluslararası isim hakkını satın alarak tüm dünya üzerindeki sahibi oldular.

Avustralyadaki Gloria Jeans Coffees tesislerinde dünyanın en iyi Arabica kahve çekirdekleri kavrulup, tazeliğini korumak için hemen paketlenerek tüm dünyaya dağıtımı yapılmaktadır. Gloria Jeans Coffees, 2003 yılından beri Rainforest Alliance sertifikalı kaliteli kahveler tedarik etmekte çiftçileri, çevreyi ve doğal hayatı her zaman desteklemektedir. Global, ulusal ve yerli insani projelere yardım vermek amacıyla Gloria Jean’s Coffees “With Heart” vakfını kurmuştur. 

İlk günden beri sürekli gelişip büyüyen Gloria Jean’s Coffees bugün Türkiye’de 100, dünya üzerinde yaklaşık 50 ülkede 1200’den fazla şubesinde hizmet vermekte ve bu tutkuyu tüm kahve severlerle paylaşmaktadır.

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Kunz: Fortschritte beim Impfen sind unabdingbar

Yorglass Barış Çocuk Orkestrası’ndan yardım konseri