in

DÜĞÜN GÜNÜ HER ŞEY KUSURSUZ

Raffles Istanbul’dan Wedding Butler Hizmeti

Sunduğu duygusal lüksler ile misafirleri için hatırlanmaya değer anlar yaratan Raffles Istanbul, düğünlerinde burayı tercih edenlere de eşsiz hizmetler sunuyor.

Sunduğu duygusal lüksler ile misafirleri için hatırlanmaya değer anlar yaratan Raffles Istanbul, düğünlerinde burayı tercih edenlere de eşsiz hizmetler sunuyor. Efsanevi Raffles Wedding Butler’ları, çiftlerin en güzel ve en heyecanlı gününün kusursuz geçmesini sağlıyor. Heyecan, stres, mutluluk gibi yoğun duyguları bir arada yaşan gelin ve damatların yanında yer alarak bu özel gecenin sahiplerine kendilerini evlerinin rahatlığı ve huzuru içinde hissettiriyor; gece boyunca tüm ihtiyaçları için yardımcı oluyor.

Raffles Istanbul modern cazibesi, muhteşem manzarası, merkezi konumu ve tasarım ruhunun yanı sıra, Butler hizmeti ile de gerçek lüksü misafirlerine bütünüyle yaşatıyor. Misafirleri kapıdan girdikleri andan çıkışlarına kadar tanıyıp, ihtiyaçları ile birebir ilgilenen efsanevi Raffles Butler’larının (kişiye özel hizmet görevlileri) yanı sıra, Wedding Butler hizmeti ile de çiftlerin düğün gününü kusursuz geçirmesini sağlıyor.

Raffles Istanbul’da Banket ve Ziyafet Ekibinde Wedding Butler olarak 2017’den bu yana görev alan Dilay Atik, heyecan, stres, mutluluk gibi yoğun duyguları bir arada yaşan yüzlerce gelin ve damadın yanında yer alıyor. Bu özel gecenin sahiplerine kendilerini evlerinin rahatlığı ve huzuru içinde hissettirerek, gece boyunca her zaman yanlarında…

Gerçek lüks gözle görünenin ötesinde

Lüksün tanımının yeniden yapıldığı günümüzde, duygusal lüksü misafirlerine yaşatabilen markalar bir adım öne geçiyor. Raffles Istanbul’da gerçek lüks yalnızca gözle görünenlerle sınırlı değil. Bunu hissettirmenin yolu ise, sevgi dolu anılar yaratmak ve en zengin deneyimleri sunmaktan geçiyor. Dilay Atik’e göre duygusal lüks, sizin neye ihtiyacınız olduğunun sizin için düşünülmesi ve ayrıntılar hakkında kaygılanmanıza gerek kalmadan yerine getirilmesi:

“Misafirlerimiz ve düğünlerini Raffles Istanbul’da yapmaya karar veren çiftlerimiz de bizi tam da bu nedenle tercih ederler. Biz, misafirlerimizin kendileri olmalarına izin veren, onlara özgürlük alanı sağlayan ve bireyselliklerini yaşatan bir mekânız. Konu misafirlerimizi şaşırtmak olduğunda, bizim için sınır yoktur.”

Kişiye özel çözümler üretmedeki ustalık

Raffles Butler’ları, misafirlerin ihtiyaçlarını sezerek, çoğu zaman kendilerinden istenmeden gerekli hizmeti sunmak konusunda ustadır. Buradaki asıl sihir, ayrıntılara gösterilen detay ve adanmışlıktadır. Örneğin misafirlerin özel bir diyeti varsa, bunu yalnızca bir kere Butler ekibi ile paylaştığında, konaklamaları boyunca özel tariflerle hazırlanan yemekler odalarına tam zamanında teslim edilir. Odada kırık bir gözlük göze çarparsa, misafir daha talep etmeden tamir edilir. Butler ekibi misafirin solak olduğunu fark ederse, odadaki ayrıntıları ona göre düzenler.

İşte Raffles Istanbul’un Wedding Butler’ı Dilay Atik de, bu azami özen ve adanmışlıkla çiftlerin yanında olur. Yüzüğünü son anda kazayla kaybeden damada yalnızca 1 dakika içinde yeni bir yüzük bulmak gibi becerileri vardır ve bu nedenle onun takibindeki bir düğün kusursuz olacaktır.

Ferah ve güvenli balo salonu

Raffles Istanbul balo salonu ayrıca fiziksel ve teknik altyapısıyla, düğünlerini korona virüs salgınının devam ettiği günlerde yapacak çiftler için ferah ve güvenli bir ortam sunuyor. Balo salonunun yüksek tavanlı ve geniş olmasının yanı sıra fuaye alanının genişliği de bu anlamda avantaj sağlıyor. Ayrıca otel genelinde kullanılan UVC hava filtresi Allsafe ile 1200 metrekarelik balo salonunun havası bile 1 saat içinde yenilenebiliyor.

Raffles İstanbul Zorlu Center Hakkında

134 yıl önce kurulan Raffles, yıllardır eşsiz deneyimlere ve unutulmaz anlara ev sahipliği yapıyor. Doğduğu şehir olan Singapur’da ikonlaşan Raffles markası; Singapur, Dubai, Seyşeller, Kamboçya, Bali,  Udaipur, Paris, Varşova, Mekke, Makati ve Jakarta’da lüksün yeni tanımıyla konuklarını ağırlıyor. Seyahati bir varış noktası değil, bir deneyim olarak görenler için büyüleyici, heyecan verici ve şaşırtıcı hizmetler sunan Raffles; her konuda zevk sahibi, en iyisini isteyen ve “unutulmaz”ı arayanların tercihi.

Raffles İstanbul Zorlu Center, Raffles otellerinin Türkiye’de ilk, Avrupa’da ise ikinci oteli. 49’u süit olmak üzere toplam 185 odası bulunuyor. Şehirdeki standartların üzerinde genişliğe sahip olan odalar 62 metrekareden başlıyor, süit odalarda 416 metrekareye kadar çıkıyor. Otelde Pan Asya mutfağının lezzetlerini sunan ISOKYO, Rocca Brasserie, efsanevi Long Bar, Lounge 6 ve Lavinia Lounge ve 5 O’Clock Patiserrie’de yer alıyor.

Otelin özellikleri:

  • Tüm odalara 24 saat kişiye özel hizmet görevlisi “butler”
  • Helikopter ulaşımı için helipad
  • Tüm odalarda giysi odası, zeminden tavana yükselen pencereler ve özel balkon
  • Banyoların tamamında entegre televizyon bulunan aynalar
  • Yatak başlarında fon olarak özgün sanat uygulamaları
  • Aydınlatma, klima ve perdelerin kontrol edildiği ve oda servisi yemek menüsünün bulunduğu tablet
  • 3000 metrekarelik, İstanbul’un en donanımlı spa merkezlerinden biri olan Raffles Spa
  • Açık ve kapalı yüzme havuzu

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

50 Tage bis zu den Olympischen Winterspielen in Beijing

LEVENT ÇAPAN 2022 YILI MOBİLYA SEKTÖRÜNÜ DEĞERLENDİRDİ