in , ,

Ünlü sanatçı Ercan Turgut hayatını kaybetti

Vefat

Ercan Turgut

Bir süredir kanserle mücadele eden, arabesk ve taverna müzikleriyle adından söz ettiren Ercan Turgut’tan acı haber geldi. Turgut, 69 yaşında hayatını kaybetti. 70 ve 80’li yıllara damgasını vuran ünlü müzisyenin acı haberini meslektaşı Semiha Yankı sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Henüz 13 yaşında müziğe başlayan, 1974 yılında ‚Olur Böyle Şey – Gülme Sakın Komşuna‘ adını taşıyan ilk albümünü dinleyicisiyle buluşturan ünlü sanatçı Ercan Turgut hayatını kaybetti.

Turgut’un vefatının ardından sanat dünyasından birçok isim sosyal medya hesaplarından üzüntülerini dile getirerek, baş sağlığı mesajı paylaştı.

Semiha Yankı, sosyal medya hesabından acı haberi şöyle duyurdu: „Olmadı be Ercan… Çok erken çok… Ateş düştü içime… Huzurla uyu yoldaşım… Ahhh ahhh.“

Muğla’da beyin damarında pıhtı atması sonucu Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen Kadir İnanır, pazar günü beyin kanama sebebiyle ameliyat olmuştu. Yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenilen İnanır’ın sağlık durumu hakkında doktorlar tarafından açıklama yapıldı.

Şarkıcı Yeliz ise Instagram hesabından “Ahh be Ercan’ım çok erken çookk… Muhteşem sesiyle harika şarkılara imza attı…Hem komşum,hem arkadaşım sevgili Ercan Turgut mekanın cennet olsun,nurlarla uyu.“ paylaşımında bulundu.

75 yaşındaki şarkıcı ve taverna müziği yorumcusu Fedon Kalyoncu da Instagram hesabından “Ah be Ercan’ım ah be büyük Fenerbahçelim, efendiliğin, kişiliğin, sanatçılığın, Adamlığın,ve 50 yılı aşkın arkadaşlığımın güzel insanı ,beni çook üzdün,Nur içinde yat,mekanın cennet olsun, NEREDESİN SEN“ sözleriyle dostuna veda etti.

Şarkıcı Zeliha Sunal da, „Benim tatlı, yakışıklı Ercan Turgut abim melek olmuş. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Anılarımız, konserlerimiz var. Sözün bittiği yer burası işte. Ailesine ve sevenlerine Allah sabır versin.“ dedi.

Sanatçı Coşkun Demir, „Çok üzgünüm. Olağanüstü bir ses, sevgili arkadaşım Ercan Turgut’u kaybettik. Sevgili eşine, yavrusuna ve biz meslektaşlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim.“ paylaşımını yaptı.

Oyuncu Işıl Yücesoy ise, Twitter hesabından, „Yapma be çocuk. Olur mu be Ercan Turgut. Yüreğimi yaktın da gittin…“ ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

Şarkıcı Şehrazat, „Ercan Turgut’u kaybetmişiz maalesef. Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine ve bizlere baş sağlığı diliyorum. Çok iyi bir insan ve müthiş bir sesti, ah be Ercanım.“ mesajını paylaştı.

Süper Haber

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Europäische Werte in der digitalen Welt

Mit Zuversicht und neuen Hotels in den Sommer 2022