in ,

İmaj değiştiren Pelin Karahan güzelliğiyle büyüledi

Kavak Yelleri’ndeki halinden eser kalmadı

Fit haline övgüler yağdı

Bir süre önce koyu renk saçlarından vazgeçerek saç rengini açtıran Pelin Karahan imaj tazeledi. Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken ve sık sık imaj değişikliğine giden 37 yaşındaki iki çocuk annesi Karahan’a sosyal medyadan takipçileri yorum ve beğeni yağdırdı. Takipçileri, Karahan’a ‚kim der iki çocuk annesi‘ şeklinde yorumda bulundu.

Bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren Kavak Yelleri dizisinde hayat verdiği Aslı karakteriyle gönüllerde taht kuran Pelin Karahan daha sonra Muhteşem Yüzyıl ve Yeter gibi projelerle izleyiciyle buluşmuş, son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı İnci karakteriyle ekranlarda yer almıştı. Son dönemde sık sık imaj değiştiren ve spor yaparak istediği görünüme kavuşan ünlü oyuncunun son haline beğeni yağdı.

SON HALİNE BEĞENİ YAĞDI

Bir süre önce saç rengini açtırarak değişikliğe giden Karahan şimdi de saçlarını tamamen sarıya boyattı. Sosyal medyayı aktif kullanan ve 4,3 milyon takipçili Instagram hesabından yeni halini paylaşan Karahan’ın gönderisi kısa süre içerisinde 200 bine yakın beğeni aldı. Pelin Karahan takipçileriyle kuaför salonundan yeni imajını paylaşırken karın kaslarını da sergiledi. 2014 yılında hayatını birleştirdiği ve oğulları Ali Demir ile Can Eyüp’ün babası iş insanı Bedri Güntay ile mutlu bir evlilik sürdüren güzel oyuncuyu hayranları övgü yağmuruna tuttu. Boş zamanlarını spor salonunda geçiren oyuncunun fazla kilolarından kurtulduğu görüldü. Karın kaslarıyla dikkat çeken Pelin Karahan’ın son imajı ve fit hali görenleri büyüledi.

Süper Haber

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

EU-Fischereirat

Christian Hammer topfit für Schwergewichts-Showdown mit Hughie Fury