in ,

Hadise’den yüzük şov

Sosyal medyayı yıktı geçti

Parmağında yüzükle poz verdiği karelerine "Elmaslar bir kızın en iyi arkadaşıdır" şeklinde düştüğü not dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde bir mücevher markasının daveti üzerine Milano’ya giden 35 yaşındaki popçu Hadise sosyal medyadan yaptığı gösterişli paylaşımlarla Instagram’ı salladı. Parmağında yüzükle poz verdiği karelerine „Elmaslar bir kızın en iyi arkadaşıdır“ şeklinde düştüğü not dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım’dan ayrıldıktan sonra ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açtı. Bir mücevher markasının daveti üzerine Milano’ya giden Hadise, gövde gösterisi yaptı. İtalyan mücevher firmasının ilk Türk marka elçisi olarak Milano’ya giden ve gösterişli bir yüzükle poz veren Hadise, sosyal medyayı salladı.

Son zamanlarda sadece müzik kariyeriyle değil, aynı zamanda aşk hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise’nin yeni paylaşımı yine çok ses getirdi.

13 milyon takipçili Instagram hesabından, kaplan desenli sarı gömlek ve pantolon giydiği pozlarını yayınlayan Hadise’nin işaret parmağındaki pırlanta yüzük de dikkatlerden kaçmadı. Yüzükle poz veren Hadise, sosyal medyayı salladı.

YÜZÜKLÜ POZLARINA YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

Paylaşımına „Elmaslar bir kızın en iyi arkadaşıdır“ notunu düşen Hadise’ye; takipçilerinden, „Parlıyorsun“, „Bir an evlenme teklifi aldın sandım“, „Çok güzelsin“ gibi yorumlar geldi.

Önceki gün İtalya sokaklarında pembe elbisesiyle fotoğraf çektiren Hadise, o kareleri sosyal medya hesabından paylaştı. Şarkıcı, gönderisine; „İtalya… Ay Işığı… Valentino…“ notunu düştü.

Süper Haber

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

AVS GmbH und KölnTourismus treten Deutschem Tourismusverband bei

Studie zu Rassismus startet