in ,

Demet Akalın Gülben Ergen’i hedef aldı

Gülben gibi milletten para toplayarak değil

Demet Akalın

Bodrum’da sahne alan Demet Akalın, sahnede sarf ettiği sözler ile olay yarattı. Gülben Ergen’in yardım toplayarak okul yaptırmasını işaret ederek, ‚Ben de okul yaptırıyorum ama öyle Gülben gibi yardım toplayarak değil‘ dedi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Bodrum Belediyesi’nin ‚Sarıyaz Konserleri‘ kapsamında Bodrum Kalesi’nde sahne aldı. Dinleyicilere müzik ziyafeti veren Demen Akalın, Gülben Ergen hakkında söylediği sözlerle dikkat çekti.

Konser sırasında izlemeye gelenlerle muhabbet eden Akalın, yaptığı yardımlardan ve yakın zamanda hayata geçireceği bir projesinden bahsetti.

KENDİ PARAMLA YAPTIRIYORUM

Akalın, ‚Antalya’da bir teyzemize ev yapmıştım. Şimdi de bir köy okulu yaptırıyorum. Ama Gülben gibi milletten para toplayarak değil, kendi paramla yaptırıyorum‘ ifadelerini kullandı.

GÜLBEN ERGEN’DEN YANIT GECİKMEDİ

Demet Akalın, sosyal medyada bir magazin hesabının yayınladığı, ‚Demet Akalın, Gülben Ergen’i diline dolamış. Demo şaka yapmıştır. Sizce?‘ paylaşımına Ünlü şarkıcı, ‚Herhalde şaka‘ yorumunda bulundu. Gülben Ergen ise Akalın’ın ‚şaka‘ savunmasına dikkat çeken bir cevap verdi.

Yoruma Akalın’ı etiketleyen Ergen, ‚Şaka iki kişinin aynı anda gülmesi gereken bir durum değil mi? Derneğimizi, benim yıllardır emeğimi en iyi bilenlerdensin sen‘ ifadelerini kullandı.

Karar

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Bundesregierung muss sich für wirksames Abkommen zur Rettung der Natur einsetzen

Joachim Lux erhält den „Baltic Star International Award 2021“