in ,

Başkan Adil Gevrek tribüne inmek zorunda kaldı

Malatya’da isyan çıktı

Tribünlere inerek taraftarı sakinleştirmeye çalışan Adil Gevrek, "Camiamız sabırlı olsun gereken yapılacak, önlemler alınacak" dedi.

Yeni Malatyaspor’da kazan kaynıyor… Bu sezon küme düşme tehlikesi yaşamak istemeyen taraftarlar 0-2’lik Hatayspor yenilgisi sonrası yönetimi istifaya davet etti. Tribünlere inerek taraftarı sakinleştirmeye çalışan Adil Gevrek, „Camiamız sabırlı olsun gereken yapılacak, önlemler alınacak“ dedi.

Süper Lig’in 8. haftasında Hatayspor’a sahasında 2-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor’un yenilgi serisi 5 maça çıktı. Sarı-Siyahlılar bu sezon evindeki 5 maçın 4’ünü kaybetti. Taraftarlar 0-2’lik Hatayspor maçı sonrası yönetimi istifaya davet etti. Başkan Adil Gevrek, tepki gösteren taraftarları, tribünlere inerek sakinleştirmeye çalıştı.

Taraftarlardan özür dileyen ve daha ligin başında olduklarını dile getiren Adil Gevrek, „Bugün kötü oynadık, galibiyeti de beraberliği de hak etmedik. Futbolda puan almanız lazım, iyi de oynasan kötü de oynasan puan alsan bunlar görünmüyor. 5 haftadır üst üste mağlubiyetleri taraftarımız hak etmiyor. Camiamız sabırlı olsun gereken yapılacak, önlemler alınacak“ dedi.

„ÇOK SIKINTILAR, KRİZLER YAŞADIK“ 

Protestoların olabileceğinin ancak sonuç olarak herkesin takıma destek olması gerektiğinin altını çizen Gevrek, şöyle devam etti:

„Daha lig uzun, biz gerekeni yaparak, taraftarımızla camiamızla birlikte hareket etmemiz lazım. Çok sıkıntılar, krizler yaşadık, yaklaşık 8 yıldır Yeni Malatyaspor’un başkanlığını yapıyoruz. Bugüne kadar birlikte büyük başarılara imza attık. Zaman zaman sıkıntılarımız, kötü gidişatımız oldu. Allah’ın izniyle bu sıkıntıların içinden çıkacağımıza inanıyoruz. Anlık protestolar olacak, hepimiz üzülüyoruz. Protestolar doğru ama takımımızı destekleyeceğiz, inanacağız, takım bundan sonra Allah’ın izniyle hak ettiği başarıyı kazanacaktır.“

Takımın menfaati için gerekenin yapılacağını bildiren Gevrek, „Bir milli maç arası var, gereken tedbirler alınacak, hatalar ve eksikliklere müdahale olacak.“ dedi.

Bir gazetecinin hakem hatalarına ilişkin sorusu üzerine Gevrek, „Mağlup olmuşuz, bazı şeyleri götürüp hakeme bağlamayı doğru bulmuyorum, mağlubiyeti hakeme mal etmek istemiyoruz. Biz kötü oynadık önce kendimizi eleştirelim.“ ifadelerini kullandı.

Süper Haber

What do you think?

10k Points
Upvote Downvote

Studie zu Rassismus startet

Nordostatlantik-Staaten schaffen eines der größten Meeresschutzgebiete der Welt